Aurodomus poslovnice mall split 1

Split – Mall of Split

Poslovnica Mall Split - The Bank Of Gold specijalizirana je poslovnica za prodaju investicijskog zlata na području Splitsko-dalmatinske županije.

Nalazi se u istoimenom trgovačkom centru, na adresi Josipa Jovića 93., na 1. katu nasuprot Interspara. U ovom prestižnom shopping centru nalazi se više od 200 trgovačkih i ugostiteljskih prostora. Smješten je na križanju ulice Domovinskog rata, ulice Zbora Narodne Garde i Vukovarske ulice - triju glavnih gradskih prometnica.

Pristup centru je jednostavan osobnim prijevoznim sredstvima, sredstvima javnog prijevoza, ali i pješice. 11 autobusnih linija prolazi u neposrednoj blizini, a udaljen je 10 minuta vožnje do središta starog dijela grada i trajektne luke. Položaj neposredno uz priključak na autocestu A1 omogućavaju ovom trgovačkom centru izvrsnu prometnu povezanost s cijelom Dalmacijom i regijom. Poslovnica je lako dostupna osobama s invaliditetom.

U poslovnici možete vidjeti asortiman investicijskog zlata iz poznatih svjetskih rafinerija i kovnica.

Izučeno osoblje vas može upoznati sa načinom ulaganja u investicijsko zlato, te kupnjom investicijskog zlata u svrhu darova/poklona.

Nudimo usluge mjenjačnice stalnim klijentima za kupnju investicijskog zlata.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Poslovnica nudi uslugu otkupa zlata po najpovoljnijim cijenama, te daje bonus cijene na zamjenu “staro za novo” zlato.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

 

Feedback