Otkup zlata Mall of Split

Split – Mall of Split

Poslovnica Mall Split - The Bank Of Gold specijalizirana je poslovnica za prodaju investicijskog zlata na području Splitsko-dalmatinske županije.

Nalazi se u istoimenom trgovačkom centru, na adresi Josipa Jovića 93., na 1. katu nasuprot Interspara. U ovom prestižnom shopping centru nalazi se više od 200 trgovačkih i ugostiteljskih prostora. Smješten je na križanju ulice Domovinskog rata, ulice Zbora Narodne Garde i Vukovarske ulice - triju glavnih gradskih prometnica. Pristup centru je jednostavan osobnim prijevoznim sredstvima, sredstvima javnog prijevoza, ali i pješice. 11 autobusnih linija prolazi u neposrednoj blizini, a udaljen je 10 minuta vožnje do središta starog dijela grada i trajektne luke. Položaj neposredno uz priključak na autocestu A1 omogućavaju ovom trgovačkom centru izvrsnu prometnu povezanost s cijelom Dalmacijom i regijom. Poslovnica je lako dostupna osobama s invaliditetom.

U poslovnici možete vidjeti asortiman investicijskog zlata iz poznatih svjetskih rafinerija i kovnica.
Izučeno osoblje vas može upoznati sa načinom ulaganja u investicijsko zlato, te kupnjom investicijskog zlata u svrhu darova/poklona.
Nudimo usluge mjenjačnice stalnim klijentima za kupnju investicijskog zlata.
Poslovnica nudi uslugu otkupa zlata po najpovoljnijim cijenama, te daje bonus cijene na zamjenu “staro za novo” zlato.