shutterstock 617004761

Koliko iznosi najveća isplata za otkup zlata?

/
Posted By
/
Categories

Koliko je iznosila najveća isplata za otkup zlata u Hrvatskoj? Pitanje je to koje „golica“ maštu mnogih građana. A i odgovor je vrlo zanimljiv… Naime, iznos je to koji nadmašuje vjerojatno i najoptimističnije procjene.

Visoke isplate nisu neuobičajena stvar u poslovnicama Auro Domusa. Građani koji koriste uslugu otkupa zlata u pojedinim slučajevima mogu dobiti i nekoliko desetaka tisuća kuna. Mnogi su to iskoristili da zatvore kredite. Ili kupe polovni automobil, novi televizor, preurede kuhinju… Ukratko, da si priušte stvari koje si dotad nisu mogli priuštiti. A sve to zahvaljujući starom nakitu ili drugim vrstama lomljenog zlata koje nisu namjeravali koristiti.

Najveća isplata za otkup zlata

Ipak, najveća isplata za otkup zlata nije se odnosila na lom-zlato. Pokazuje to i iznos koji je visokih 1,7 milijuna kuna. Radilo se o kupnji poluga investicijskog zlata. Otkupljene su od klijenta koji je ranije te iste poluge kupio u Auro Domusu. No, ove godine cijena zlata značajno je porasla. Pa je tako porasla i vrijednost poluga. Ukratko, klijent je u nekoliko mjeseci ostao u plusu nekoliko stotina tisuća kuna.

Nije samo investicijsko zlato donijelo velike prihode klijentima. Auro Domus je u srpnju ove godine građanima isplatio milijune kuna u poslovnicama za otkup zlata. Prosječna isplata iznosila je 2.260 kuna. Radi se doista o iznosu koji svakome dobro dođe.

Feedback