shutterstock 592969223

Auro Domus uveo otkup zlata putem pošte: Online uslugom brzo do gotovine iz svog doma

/
Posted By
/
Categories

Auro Domus je uveo novu uslugu – otkup zlata putem pošte, koja će klijentima omogućiti još jednostavniji način zamjene njihovog starog zlata za gotovinu. Naime, sada to mogu učiniti bez napuštanja svog doma, potpuno besplatno, sigurno i uz brzu isplatu!

Kako funkcionira otkup zlata putem pošte

Otkup zlata putem pošte sastoji se od tri jednostavna koraka. U prvom koraku dovoljno je putem obrasca na internetskim stranicama Auro Domusa zatražiti besplatan pribor za slanje svog zlata putem pošte. Sljedeći korak je slanje zlata putem brze poštanske usluge kao što je Paket24. Trošak slanja paketa snosit će Auro Domus. Nakon što pošiljka stigne u centralu Auro Domusa, educirani djelatnici će je otvoriti i obaviti besplatnu procjenu vrijednosti lomljenog zlata. Čitav proces bit će snimljen te će video-zapis biti dostupan klijentima na zahtjev. U posljednjem, trećem koraku, Auro Domus će isplatiti sredstva metodom po odabiru klijenta. Nakon što se klijent složi s procjenom vrijednosti njegovog zlata, istog dana izvršit će se uplata sredstava.

Besplatno, brzo i jednostavno

Više informacija o postupku dostupno je na stranicama Auro Domusa te putem besplatnog info telefona na broju 0800 73 72.

Otkup zlata, ali i druge usluge poput mjenjačnice ili kupnje proizvoda od investicijskog zlata, moguće je i dalje koristiti u poslovnicama Auro Domusa diljem Hrvatske. Iz sigurnosnih razloga, odnosno temeljem odredbi i preporuka Stožera civilne zaštite, vezanih uz sprečavanje širenja virusa COVID-19 radno vrijeme poslovnica je od 8 do 17 sati radnim danom te od 9 do 13 sati subotom. Lokaciju najbliže Auro Domusove poslovnice možete pronaći na službenim stranicama kompanije.

Feedback