Zalagaonica

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Zalagaonica je dodatak postojećim poslovnim djelatnostima tvrtke Auro Domus. Omogućuje jednostavan i brz dolazak do gotovine. Ali i zadržavanje vrijednih predmeta od zlata.

Klijenti Auro Domusa često se nalaze suočeni s teškim izborim. S jedne strane, hitno im je potreban novac. Jedan od bržih i jednostavnijih načina da stignu do gotovine jest: iskoristiti vrijednost zlata. No, s druge strane, otkupom zlata zauvijek se odriču vlasništva nad nakitom ili drugim vrijednostima. Oni se tale i rafiniraju te vraćaju u ponovnu uporabu.

Što radi zalagaonica zlata

Zalagaonica zlata nudi rješenje te naizgled bezizlazne situacije. Kako bi klijentima olakšao dolazak do prijeko potrebne gotovine i ponudio im alternativu otkupu, Auro Domus, najveći lanac za otkup zlata, u svojih pedesetak poslovnica uveo je i uslugu zaloga zlata.

zalagaonica

Kako funkcionira zalog zlata ? Prvi dio procesa jednak je otkupu zlata. Dovoljno je donijeti zlatni predmet u neku od poslovnica tvrtke Auro Domus. Stručni djelatnici će besplatno procijeniti. Ukoliko se klijent složi s procjenom vrijednosti, isplatit će mu se novac odmah i u gotovini.

Nakon toga, klijent ima mogućnost izabrati uslugu zaloga. Uz uplatu kotizacije, rezervirat će pravo ponovne kupnje predmeta po njegovoj procijenjenoj vrijednosti. Rok rezervacije je fleksibilan što znači da se može odabrati razdoblje čuvanja od 8, 15 ili 30 dana. Po predmet se može doći i ranije, a ukoliko se tako dogovori – i kasnije. Auro Domus će ga čitavo vrijeme čuvati u osiguranoj pohrani.

Uvijek informirani

Auro Domus pobrinut će se da klijenti uvijek budu informirani o isteku roka rezervacije. Porukom elektronske pošte i SMS-om klijent će dobiti obavijest 72 sata prije isteka. Tako može biti siguran da neće propustiti trenutak u kojem rezervacija ističe. Ukoliko mu to bude odgovaralo, rok može dodatno i produžiti. Po isplati ukupnog iznosa, klijent može ponovno preuzeti svoj predmet.

Više o zalogu zlata

Zanima vas otkup zlata, a niste pronašli odgovor na pitanje koje imate? Provjerite rubriku u kojoj su navedeni odgovori na česta pitanja. Ili nas za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte.

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

Feedback