Zalagaonica Rijeka

Zalagaonice Rijeka

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Zalagaonica Rijeka- Brzo i jednostavno do gotovine

Zalagaonica Rijeka usluga je koju je Auro Domus namijenio klijentima koji trebaju gotovinu na licu mjesta, ali se nisu spremni trajno odreći svojeg zlatnog ili srebrnog nakita. Brz i jednostavan postupak omogućuje svakome da iskoristi vrijednost plemenitih metala, a fleksibilni rokovi rezervacije predmeta pružaju priliku povrata predmeta u trenutku u kojem to klijentima najviše odgovara.

Zašto je Zalagaonica Rijeka pravi izbor?

Zalagaonica Rijeka, odnosno usluga zaloga na zlato i srebro koju Auro Domus nudi u svojim riječkim poslovnicama, od sličnih se usluga razlikuje nizom prednosti.

  • Neograničeni iznos zaloga. Auro Domus ima dovoljno sredstava da u gotovini isplati i zaloge vrijedne desetke tisuća kuna.
  • Informiranje klijenata. Ne morate brinuti o isteku zaloga. Auro Domus brine umjesto V Porukom elektronske pošte i SMS-om klijent će dobiti informaciju o isteku zaloga 72 sata unaprijed.
  • Fleksibilni rokovi. Sami birate trajanje zakupa. Nakon prvotnih 30 dana, možete ga i produžiti.
  • Široka dostupnost. Usluga zaloga dostupna je u više od 70 poslovnica diljem Hrvatske. U Rijeci, Auro Domus nudi ovu uslugu u većem broju poslovnica.
  • Besplatna procjena. Ako se samo želite informirati o vrijednosti svojeg nakita, iskoristite priliku za besplatnu i neobavezujuću procjenu.
  • Kvalitetna korisnička podrška. Auro Domus ima kvalitetan tim korisničke podrške. Za sve informacije dovoljno je nazvati besplatni broj telefona 0800 73 72 ili poslati upit na info@aurodomus.com.

 

Kako izgleda proces zaloga?

Proces zaloga jednostavan je i brz. Nakon pregleda predmeta, izradit će se besplatna procjena. Po prihvatu ponude, klijentu će se iznos isplatiti u gotovini. Od isplaćenog iznosa, klijent uplaćuje rezervaciju predmeta. Auro Domus će zadržati predmet na osiguranoj pohrani i po zahtjevu klijenta omogućiti mu ponovnu kupnju po njegovoj procijenjenoj vrijednosti.

Zalagaonica Rijeka dostupna je na sljedećim lokacijama: