Zalagaonica Pula

Zalagaonice Pula

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Zalagaonica Pula – Brzo i jednostavno do gotovine

Zalagaonica Pula usluga je koju je Auro Domus namijenio klijentima koji trebaju gotovinu na licu mjesta, ali se nisu spremni trajno odreći svojeg zlatnog nakita. Brz i jednostavan postupak omogućuje svakome da iskoristi vrijednost plemenitih metala, a fleksibilni rokovi rezervacije predmeta pružaju priliku povrata predmeta u trenutku u kojem to klijentima najviše odgovara.

Zašto je Zalagaonica Pula pravi izbor?

Zalagaonica Pula, odnosno usluga zaloga na zlato koju Auro Domus nudi u svojim pulskim poslovnicama, od sličnih se usluga razlikuje nizom prednosti.

  • Neograničeni iznos zaloga. Auro Domus ima dovoljno sredstava da u gotovini isplati i zaloge vrijedne desetke tisuća kuna.
  • Informiranje klijenata. Ne morate brinuti o isteku zaloga. Auro Domus brine umjesto V Porukom elektronske pošte i SMS-om klijent će dobiti informaciju o isteku zaloga 72 sata unaprijed.
  • Fleksibilni rokovi. Sami birate trajanje zakupa. Nakon prvotnih 30 dana, možete ga i produžiti.
  • Široka dostupnost. Usluga zaloga dostupna je u više od 70 poslovnica diljem Hrvatske. U Puli, Auro Domus nudi ovu uslugu u većem broju poslovnica.
  • Besplatna procjena. Ako se samo želite informirati o vrijednosti svojeg nakita, iskoristite priliku za besplatnu i neobavezujuću procjenu.
  • Kvalitetna korisnička podrška. Auro Domus ima kvalitetan tim korisničke podrške. Za sve informacije dovoljno je nazvati besplatni broj telefona 0800 73 72 ili poslati upit na info@aurodomus.com.

 

Kako izgleda proces zaloga?

Proces zaloga jednostavan je i brz. Nakon pregleda predmeta, izradit će se besplatna procjena. Po prihvatu ponude, klijentu će se iznos isplatiti u gotovini. Od isplaćenog iznosa, klijent uplaćuje rezervaciju predmeta. Auro Domus će zadržati predmet na osiguranoj pohrani i po zahtjevu klijenta omogućiti mu ponovnu kupnju po njegovoj procijenjenoj vrijednosti.

Zalagaonica Pula dostupna je na sljedećim lokacijama:

Tražite li investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

Feedback