auro domus poslovnica slavonski brod trznica 3

Slavonski Brod – Tržnica

Poslovnica za otkup zlata Slavonski Brod – Tržnica nalazi se na gradskoj tržnici, uz ulicu Andrije Štampara.

Preko puta poslovnice su caffe bar Moon te autobusna stanica. U neposrednoj blizini, također s druge strane ceste, nalazi se opća bolnica „Dr.J.Benčević”. Okruženje poslovnice puno je trgovačkih i ugostiteljskih sadržaja. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Slavonskog Broda. Parking za automobile se nalazi preko puta poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Slavonski Brod nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback