Otkup zlata Slavonski Brod 5

Slavonski Brod – Tržnica

Poslovnica za otkup zlata Slavonski Brod – Tržnica nalazi se na gradskoj tržnici, uz ulicu Andrije Štampara.

Preko puta poslovnice su caffe bar Moon te autobusna stanica. U neposrednoj blizini, također s druge strane ceste, nalazi se opća bolnica „Dr.J.Benčević”. Okruženje poslovnice puno je trgovačkih i ugostiteljskih sadržaja. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Slavonskog Broda. Parking za automobile se nalazi preko puta poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Slavonski Brod nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.