auro poslovnica bjelovar trznica 3

Bjelovar – Tržnica

Poslovnica za otkup zlata Bjelovar nalazi se na adresi Franjevačka ulica 2, u središtu grada.

Poslovnica je smještena preko puta bjelovarske gradske tržnice. U blizini se nalaze brojni poslovni, trgovački i ugostiteljski sadržaji – poslovnice banaka, caffe barovi, slastičarne, pekarnice, trgovine i obrtničke radnje. Poslovnica je lako dostupna pješice iz centralnog područja grada Bjelovara. Ukoliko se do poslovnice dolazi automobilom, parking se nalazi na više lokacija u neposrednoj blizini. Najveći je u produžetku ulice, u smjeru bjelovarske bolnice, udaljen svega 40 metara.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Bjelovar nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback