Otkup zlata Bjelovar

Bjelovar – Tržnica

Poslovnica za otkup zlata Bjelovar nalazi se na adresi Franjevačka uklica 2, u središtu grada.

Poslovnica je smještena preko puta bjelovarske gradske tržnice. U blizini se nalaze brojni poslovni, trgovački i ugostiteljski sadržaji – poslovnice banaka, caffe barovi, slastičarne, pekarnice, trgovine i obrtničke radnje. Poslovnica je lako dostupna pješice iz centralnog područja grada Bjelovara. Ukoliko se do poslovnice dolazi automobilom, parking se nalazi na više lokacija u neposrednoj blizini. Najveći je u produžetku ulice, u smjeru bjelovarske bolnice, udaljen svega 40 metara.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Bjelovar nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.