Načini isplate

PLAĆANJE PUTEM TRANSAKCIJSKOG RAČUNA

Nakon što klijent odobri ponudu, iznos procjene otkupljenog zlata isplaćuje se na IBAN računa koji je klijent naveo u pratećem pismu. Auro Domus realizira uplatu u manje od pola sata od potvrde ponude od strane klijenta.

ISPLATA U POSLOVNICI

Po potvrdi ponude, klijent može odabrati isplatu u najbližoj poslovnici. U dogovoreno vrijeme, po najavi, klijent dolazi u odabranu poslovnicu gdje mu se isplaćuje otkupni iznos u gotovini.

AIRCASH

Po potvrdi ponude, klijent može odabrati i isplatu putem aplikacije Aircash. Za to ne treba biti klijent niti jedne banke, imati tekući račun, a nevažno je nalazli li se u blokadi ili minusu. Nakon što Auro Domus uplati novac na Aircash novčanik klijenta, on ga može podignuti u gotovini na bilo kojem bankomatu PBZ-a te prodajnim mjestima Tiska i INA-e. Upute za instalaciju i korištenje aplikacije dostupne su na ovom linku.

SLANJE NOVCA USLUGOM PAKET24

Radi se o uplati putem vrijednosnog pisma, zapravo identičnom načinu slanja novca koji je klijent koristio za slanje zlata. Auro Domus putem dostavne usluge paket24 šalje dogovoreni iznos u gotovini, a omotnicu na kućni prag klijenta donosi brza dostavna služba.

Feedback