Tražite kredit?

Otkup zlata je bolja opcija!

Kredit je ponekad koristan instrument, no često stvara više problema nego što ih rješava. Ovrhe, blokade računa, ogromni dugovi, pljenidba nekretnina… Brojne su negativne posljedice visokih kredita. Osobito kada su u pitanju brzi gotovinski krediti. Oni u načelu imaju visoke kamate i kratak period otplate. Drugim riječima, radi se o najskupljem i najriskantnijem načinu dolaska do gotovine!

REKORDNE ISPLATE

Auro Domus razumije potrebu građana koji se ponekad nađu u teškoj nuždi i potrebno im je nekoliko tisuća ili nekoliko desetaka tisuća kuna kako bi prebrodili trenutačnu situaciju. Srećom, postoji kvalitetnije rješenje za dolazak do gotovine na licu mjesta – otkup zlata. 

Upravo sada pravo je vrijeme da iskoristite ovu mogućnost! Cijene zlata su rekordne, kao i isplate u našim poslovnicama. Tijekom proteklog mjeseca prosječna isplata iznosila je oko 2.300 kuna po transakciji, često se penjući i iznad 10.000 kuna!

BRZO DO GOTOVINE

Auro Domus otkup zlata provodi na jednostavan i brz način. Zahvaljujući tome klijenti u nekoliko minuta mogu poslovnicu napustiti s tisućama kuna u novčaniku. Dovoljno je svoje staro zlato donijeti u jednu od poslovnica koje postoje u čitavoj Hrvatskoj. Otkupljuje se doista sve od zlata. Uključuje to nakit koji stoji nenošen, naslijeđene i demodirane ogrlice, prstenje i naušnice, zubno zlato ili zlatne zube, dukate i zlatnike, satove i sve druge vrste predmeta od zlata ili srebra.

BEZ DODATNIH TROŠKOVA

Educirani djelatnici izradit će besplatnu procjenu, koja nije obvezujuća. Po prihvaćanju ponuđenog iznosa, klijentu se isplaćuje gotovina odmah, na licu mjesta. 

Prije nego što se odlučite za brzi gotovinski kredit, razmislite o tome da isprobate otkup zlata. Ništa ne košta provjeriti ovu opciju – procjena je brza i besplatna i ne stvara nikakve obaveze niti dodatne troškove klijentima. 

Saznajte više informacija o usluzi otkupa zlata.

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

Feedback