Bankomati

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Auro Domus razvio je jednu od najvećih i najbrže rastućih mreža bankomata (ATM) u Hrvatskoj. Na više od 600 lokacija u Hrvatskoj postavljeni su uređaji koji omogućuju brzu konverziju valuta i jednostavnu isplatu gotovine. Bankomati Auro Domusa dostupni su prvenstveno u Zagrebu i na jadranskoj obali. Mrežu bankomata Auro Domus održava u suradnji s PBZ-om.

Široka mreža bankomata omogućuje trenutne transakcije i usluge koje prate potrebe klijenata. Sigurna, brza i jednostavna usluga osnovni je cilj koji uvjetuje konstantno širenje i unapređivanje ponude kompanije. Kako bi ostvario taj cilj, Auro Domus prati suvremene tehnološke trendove kako bi pružio maksimalnu sigurnost prilikom podizanja gotovine. Uređaji tvrtke Auro Domus prihvaćaju kartice svih renomiranih izdavača. Klijenti iz Hrvatske uređaje prvenstveno koriste za isplatu gotovine, dok klijenti iz stranih zemalja mogu koristiti i uslugu brze konverzije valuta.

Uz pogodnosti za korisnike usluge, bankomati Auro Domusa donose značajne pogodnosti i vlasnicima te zakupoprimcima poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama. S njima Auro Domus gradi dugoročni odnos suradnje koji donosi pozitivne rezultate za sve uključene strane. Partner Auro Domusu u (pod)najam daje mali dio poslovnog prostora, a zauzvrat, uz mjesečnu naknadu, dobiva i povećanje kvalitete svoje usluge, zahvaljujući povećanju broja kupaca i povećanju njihove potrošnje.

Iskustvo pokazuje da poslovni prostori koji pružaju mogućnost podizanja gotovine ostvaruju veći broj transakcija i veće pojedinačne promete. Na taj način osiguravaju svome poslovanju stalni pritok novih kupaca. Na ovaj način unaprijeđuje se lokalna turistička ponuda, ali i osnažuje lokalno gospodarstvo, omogućujući ne samo pritok gotovog novca, već i dodatne prihode za partnere Auro Domusa.

Kontaktirajte nas za više informacija o mogućnostima suradnje.

DCC na dan:

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

Feedback