Zlatna poluga 500 g

U dolasku

Zlatna poluga 500 g

35.706,48 

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Otkup: 34.876,16 €

U dolasku

SKU: 2783 Kategorije: ,

Opis

Zlatna poluga 500 g Valcambi

Zlatna poluga 500 g Valcambi čest je izbor kupaca koji se odlučuju na kupnju većih količina zlata.

Ima odličan omjer prosječne cijene po gramu, a omogućuje vlasniku lakše unovčavanje dijela portfelja nego u slučaju kada su one sačinjenje od poluga mase 1000 grama.

Valcambi je švicarska kovnica poznata po iznimno lijepim proizvodima.

Priča koja je počela prije više od 60 godina dovela je Valcambi do prestižne pozicije u svijetu plemenitih metala. Njihova rafinerija i kovnica jedna je od najvećih u svijetu. Fokusirani su isključivo na preradu i proizvodnju investicijskog zlata i srodnih metala.

Godišnja proizvodnja premašuje 2.000 tona u proizvodima od zlata, srebra i platine. To Valcambi čini najjačom kovnicom i rafinerijom u Švicarskoj, a njen znak jedan od najprepoznatljivijih i najcjenjenijih u Europi i svijetu.

Među klijentima su najveće svjetske kompanije za rudarenje plemenitih metala, proizvođači luksuznih satova, velike međunarodne banke, kao i središnje banke država diljem planeta.

Valcambi za svoje velike lijevane poluge (od 250 g, 500 g i 1000 g) izdaje i vlastiti certifikat kao jamstvo izvornosti.

Poluge od 500 grama Valcambi isporučuje bez ambalaže. Auro Domus je zbog toga izradio ekskluzivno pakiranje za velike poluge koje olakšava njenu pohranu i očuvanje. Dodatno, Auro Domus izdaje i vlastiti certifikat koji jamči izvornost i kvalitetu poluge.

Dodatne informacije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Dimenzije

Feedback