Zlatna poluga 1000 g

Zlatna poluga 1000 g

70.913,00 

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Otkup: 69.474,46 €

0 na zalihi

SKU: 2782 Kategorije: ,

Opis

Zlatna poluga 1000 g Valcambi

Zlatna poluga 1000 g Valcambi najveća je poluga u ponudi Auro Domusa. Zbog toga ima i najpovoljniji omjer cijene po gramu proizvoda. Idealan je izbor za kupce veće količine zlata.

Idealan je izbor za kupce veće količine zlata.

Valcambi je švicarska kovnica poznata po iznimno lijepim proizvodima.

Priča koja je počela prije više od 60 godina dovela je Valcambi do prestižne pozicije u svijetu plemenitih metala. Njihova rafinerija i kovnica jedna je od najvećih u svijetu. Fokusirani su isključivo na preradu i proizvodnju investicijskog zlata i srodnih metala.

Godišnja proizvodnja premašuje 2.000 tona u proizvodima od zlata, srebra i platine. To Valcambi čini najjačom kovnicom i rafinerijom u Švicarskoj, a njen znak jedan od najprepoznatljivijih i najcjenjenijih u Europi i svijetu.

Među klijentima su najveće svjetske kompanije za rudarenje plemenitih metala, proizvođači luksuznih satova, velike međunarodne banke, kao i središnje banke država diljem planeta.

Valcambi za svoje velike lijevane poluge (od 250 g, 500 g i 1000 g) izdaje i vlastiti certifikat kao jamstvo izvornosti.

Poluge od 250 grama Valcambi isporučuje bez ambalaže. Auro Domus je zbog toga izradio ekskluzivno pakiranje za velike poluge koje olakšava njenu pohranu i očuvanje. Dodatno, Auro Domus izdaje i vlastiti certifikat koji jamči izvornost i kvalitetu poluge.

Dodatne informacije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Dimenzije

Feedback