Zlatna poluga 100 g

Zlatna poluga 100 g

7.187,30 

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Otkup: 7.014,50 €

997 na zalihi

SKU: 2785 Kategorije: ,

Opis

Zlatna poluga 100 g Valcambi

Zlatna poluga 100 g Valcambi pruža odličan omjer cijene i fleksibilnosti.

Zbog toga se na kupnju ove poluge od 100 g odlučuju klijenti zainteresirani za ulaganje srednje vrijednosti – od 5000 € do 50 000 €.

Cijenom je konkurentna većim polugama, a prednost je što se prilikom unovčavanja klijent može odlučiti na prodaju samo jednog dijela svog portfelja.

Valcambi je švicarska kovnica poznata po iznimno lijepim proizvodima.

Priča koja je počela prije više od 60 godina dovela je Valcambi do prestižne pozicije u svijetu plemenitih metala. Njihova rafinerija i kovnica jedna je od najvećih u svijetu. Fokusirani su isključivo na preradu i proizvodnju investicijskog zlata i srodnih metala.

Godišnja proizvodnja premašuje 2.000 tona u proizvodima od zlata, srebra i platine. To Valcambi čini najjačom kovnicom i rafinerijom u Švicarskoj, a njen znak jedan od najprepoznatljivijih i najcjenjenijih u Europi i svijetu.

Među klijentima su najveće svjetske kompanije za rudarenje plemenitih metala, proizvođači luksuznih satova, velike međunarodne banke, kao i središnje banke država diljem planeta.

Valcambi svoje manje i srednje kovane poluge (od 1 g do 100 g) dostavlja u originalnom vakumiranom i plastificiranom pakiranju (takozvani „blister“) koje ujedno predstavlja i certifikat.

Auro Domus dodatno svojim klijentima osigurava ekskluzivno pakiranje koje olakšava čuvanje poluga. Dodatno, Auro Domus izdaje i vlastiti certifikat koji jamči izvornost i kvalitetu poluge.

Dodatne informacije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Dimenzije

Feedback