otkup zlata zaprešić

Zaprešić – Trg Mladosti

/
Posted By
/

Poslovnica za otkup zlata Zaprešić – Trg mladosti nalazi se kod „autobusnog terminala“. Smještena je  pokraj ljekarne „Škoko“ i voćarne te iza same autobusne stanice. Parking je dostupan ispred poslovnice, a u blizini se nalaze pekara Klas, slastičarna Grabar i caffe bar Alfa. Poslovnica je pristupačna i za osobe s invaliditetom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Zaprešić – Trg mladosti nudi niz usluga. 

Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude,isplata je u gotovini odmah,na licu mjesta.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija. Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.