otkup zlata Zagreb Pakoštanska

Zagreb – Pakoštanska

/
Posted By
/

Poslovnica za otkup zlata Zagreb Pakoštanska nalazi se na Tržnici Jarun. U neposrednoj blizini poslovnice smještena je podružnica ribarnica Fisherija, cvjećarna, mjenjačnica i bankomat PBZ banke. Parking je dostupan sa svih strana tržnice, a u blizini se nalaze i tramvajska kao i autobusna stanica. Poslovnica je pristupačna i za osobe s invaliditetom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Zagreb Pakoštanska nudi niz usluga. 

Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude,isplata je u gotovini odmah,na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija. Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.