Otkup zlata Osijek 6

Osijek – Hotel Milenijum

Poslovnica za otkup zlata Osijek – Millenium nalazi se u kvartu Jug, na adresi Ulica kralja Petra Svačića 16. Jedina je specijalizirana poslovnica za otkup zlata i prodaju zlata u krugu od dva kilometra. Smještena je nasuprot pekarnice El Pan i auto praonice Ferrari, pored hotela Millenium. U blizini su pizzeria Strossmayer 2 te caffe bar Svačić. Do poslovnice se lako može doći pješice iz područja južnog dijela grada a ukoliko se dolazi automobilom, parking se može pronaći u ulicama uokolo poslovnice. U blizini se nalaze i tramvajska kao i autobusna stanica što čini dobru prometnu vezu s drugim dijelovima grada.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Osijek – Millenium nudi niz drugih usluga.
Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude,isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.
Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.
Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.