Otkup zlata Osijek 6

Osijek – Hotel Milenijum

Poslovnica za otkup zlata Osijek – Millenium nalazi se u kvartu Jug, na adresi Ulica kralja Petra Svačića 16.

Jedina je specijalizirana poslovnica za otkup zlata i prodaju zlata u krugu od dva kilometra. Smještena je nasuprot pekarnice El Pan i auto praonice Ferrari, pored hotela Millenium. U blizini su pizzeria Strossmayer 2 te caffe bar Svačić. Do poslovnice se lako može doći pješice iz područja južnog dijela grada a ukoliko se dolazi automobilom, parking se može pronaći u ulicama uokolo poslovnice. U blizini se nalaze i tramvajska kao i autobusna stanica što čini dobru prometnu vezu s drugim dijelovima grada.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Osijek – Millenium nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude,isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.