Otkup zlata Nova Gradiška

Nova Gradiška – Korzo

Specijalizirana poslovnica za otkup zlata Nova Gradiška nalazi se na adresi ulica Slavonskih graničara 26, u središtu grada. Poslovnica je smještena u pješačkoj zoni koja je svojevrsni nastavak Strossmayerove ulice i vodi do Trga kralja Tomislava. U blizini su tržnica i PBZ banka te brojni poslovni, trgovački i ugostiteljski sadržaji - caffe barovi, slastičarne, pekarnice, trgovine i obrtničke radnje. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Nove Gradiške. Ukoliko se do poslovnice dolazi automobilom, parking je udaljen stotinjak metara. Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se udaljeni nekoliko minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Nova Gradiška nudi niz drugih usluga.

Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.

Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.