Otkup zlata Koprivnica 2

Koprivnica – Centar

Poslovnica za otkup zlata Koprivnica nalazi se u samom centru grada, na adresi Ulica bana Joispa Jelačića 5.

Smještena je u neposrednoj blizini Privredne banke i Turističke zajednice Grada i Županije. U blizini je gradski park na centralnom gradskom trgu i najvažniji upravni, trgovački i ugostiteljski sadržaji. Do poslovnice se lako dolazi pješice iz bilo kojeg dijela centra Koprivnice. Automobil se može parkirati ispred poslovnice, a u blizini je i stanica gradskog autobusnog prijevoza što predstavlja dobru vezu s autobusnim i željezničkim kolodvorom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Koprivnica nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.