Otkup zlata Koprivnica 2

Koprivnica – Centar

Poslovnica za otkup zlata Koprivnica nalazi se u samom centru grada, na adresi Ulica bana Joispa Jelačića 5. Smještena je u neposrednoj blizini Privredne banke i Turističke zajednice Grada i Županije. U blizini je gradski park na centralnom gradskom trgu i najvažniji upravni, trgovački i ugostiteljski sadržaji. Do poslovnice se lako dolazi pješice iz bilo kojeg dijela centra Koprivnice. Automobil se može parkirati ispred poslovnice, a u blizini je i stanica gradskog autobusnog prijevoza što predstavlja dobru vezu s autobusnim i željezničkim kolodvorom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Koprivnica nudi niz drugih usluga.
Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.
Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.
Također poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.