Otkup zlata Donji Miholjac

Donji Miholjac – Centar

Poslovnica za otkup zlata Donji Miholjac-Centar nalazi se na adresi Kolodvorska 15, u samom centru mjesta odnosno njegovoj glavnoj ulici.

Jedina pruža uslugu otkupa zlata i prodaju investicijskog zlata u krugu od 40 km. U neposrednoj blizini, u krugu od 3 minute hoda od poslovnice nalazi se zgrada FINA-e, trgovina namještaja Prima, banke te mnoštvo ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja – caffe barova, fast-foodova, pekarnica, trgovina i obrtničkih radnji. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Donjeg Miholjca, a ukoliko se dolazi automobilom parking se nalazi u samoj ulici. Autobusni kolodvor udaljen je 300 metara, svega 2 minute hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Donji Miholjac nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu,također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.