auro domus poslovnica donji miholjac 1

Donji Miholjac – Centar

Poslovnica za otkup zlata Donji Miholjac-Centar nalazi se na adresi Kolodvorska 15, u samom centru mjesta odnosno njegovoj glavnoj ulici.

Jedina pruža uslugu otkupa zlata i prodaju investicijskog zlata u krugu od 40 km. U neposrednoj blizini, u krugu od 3 minute hoda od poslovnice nalazi se zgrada FINA-e, trgovina namještaja Prima, banke te mnoštvo ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja – caffe barova, fast-foodova, pekarnica, trgovina i obrtničkih radnji. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Donjeg Miholjca, a ukoliko se dolazi automobilom parking se nalazi u samoj ulici. Autobusni kolodvor udaljen je 300 metara, svega 2 minute hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Donji Miholjac nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu,također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback