Otkup zlata Beli Manastir

Beli Manastir – Trg slobode

Poslovnica za otkup zlata Beli Manastir nalazi se u samom središtu grada, na adresi Trg slobode. Jedina pruža uslugu otkupa zlata i prodaju investicijskog zlata na području cijele Baranje. Poslovnica je smještena u pješačkoj zoni u blizini Konzumovog prodajnog centra i gradske knjižnice, preko puta Privredne banke. U neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo ugostiteljskih, trgovačkih i kulturnih sadržaja. Poslovnica je lako dostupna pješice iz centralnog područja grada, a ukoliko se dolazi automobilom parking se nalazi u susjednim ulicama, u krugu od pedesetak metara. Autobusni i željeznički kolodvor udaljeni su nekoliko minuta hoda od poslovnice. Poslovnica je pristupačna i za osobe s invaliditetom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Beli Manastir nudi niz drugih usluga.
Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah, na licu mjesta.
Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.
Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.