Otkup zlata Beli Manastir

Beli Manastir – Trg slobode

Poslovnica za otkup zlata Beli Manastir nalazi se u samom središtu grada, na adresi Trg slobode.

Jedina pruža uslugu otkupa zlata i prodaju investicijskog zlata na području cijele Baranje. Poslovnica je smještena u pješačkoj zoni u blizini Konzumovog prodajnog centra i gradske knjižnice, preko puta Privredne banke. U neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo ugostiteljskih, trgovačkih i kulturnih sadržaja. Poslovnica je lako dostupna pješice iz centralnog područja grada, a ukoliko se dolazi automobilom parking se nalazi u susjednim ulicama, u krugu od pedesetak metara. Autobusni i željeznički kolodvor udaljeni su nekoliko minuta hoda od poslovnice. Poslovnica je pristupačna i za osobe s invaliditetom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Beli Manastir nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah, na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.