Atm

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Auro Domus razvio je jednu od najvećih i najbrže rastućih mreža bankomata (ATM) u Hrvatskoj. U suradnji s PBZ-om, na više od 400 lokacija diljem zemlje, prvenstveno u Zagrebu i na jadranskoj obali, postavljeni su uređaji koji omogućuju brzu konverziju valuta i jednostavnu isplatu gotovine.

Uz pogodnosti za korisnike usluge, bankomati Auro Domusa donose značajne pogodnosti i vlasnicima te zakupoprimcima poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama s kojima Auro Domus gradi dugoročni odnos suradnje s pozitivnim rezultatima za sve uključene strane. Partner Auro Domusu u (pod)najam daje mali dio poslovnog prostora, a zauzvrat, uz mjesečnu naknadu, dobiva i povećanje kvalitete svoje usluge, zahvaljujući povećanju broja kupaca i povećanju njihove potrošnje.

Naime, iskustvo pokazuje da poslovni prostori koji pružaju mogućnost podizanja gotovine ostvaruju veći broj transakcija i veće pojedinačne promete, osiguravajući svome poslovanju stalni pritok novih kupaca. 

Na ovaj način unaprijeđuje se lokalna turistička ponuda, ali i osnažuje lokalno gospodarstvo, omogućujući ne samo pritok gotovog novca, već i dodatne prihode za partnere Auro Domusa. 

DCC na dan:

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

error: Sadržaj je zaštićen !!