Kupi zlato i srebro online
Plati kreditnom ili debitnom karticom
BEZ PROVIZIJE
Kupi zlato

Sigurno, brzo i jednostavno

Iz vlastitog doma do gotovine

OTKUP ZLATA POŠTOM

Saznaj više
the bank of gold
ZLATA
savjetovanje, prodaja i pohrana investicijskog
Posjeti web shop
Tvoje zlato, plaćamo
Odmah!!
GOTOVINOM.
Saznaj više

Plaćanje karticama i pouzećem

Auro Domus je u svojoj internetskoj trgovini omogućio brzu i jednostavnu kupnju investicijskog zlata i srebra. Odaberite plaćanje kreditnim i debitnim karticama ili plaćanje pouzećem.

KUPI ZLATO

 

Besplatna dostava

Investicijsko zlato kupljeno putem internetske trgovine Auro Domus dostavlja u cijeloj Hrvatskoj, potpuno besplatno! Odaberite dostavu na kućnu adresu ili preuzimanje u najbližoj poslovnici.

WEB SHOP ZLATO

 

Besplatna pohrana

Auro Domus svojim klijentima omogućuje osiguranu pohranu kupljenog investicijskog zlata. Prva godina pohrane besplatna je neovisno o potrošenom iznosu. Odaberite najsigurniju opciju čuvanja svog zlata i srebra.

POHRANA ZLATA

 

01

Otkup zlata

Otkup zlata

Otkup zlata stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, no pojavom tvrtke Auro Domus u Hrvatskoj prvi je puta organizirana na pristupačan i profesionalan način, omogućivši na taj način hrvatskim građanima legalnu i diskretnu mogućnost zamjene lom zlata za isplatu odmah u gotovini. Procjenu zlata provode educirani i ljubazni djelatnici ovlašteni za izradu ponuda.

Više o otkupu zlata →
02

Mjenjačnica

Mjenjačnica

Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa, koje je zbog velikog broja poslovnica diljem Hrvatske, na frekventnim lokacijama u svim većim gradovima dostupno svakom građaninu naše zemlje. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute, a za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju.

Saznaj više →
03

Investicijsko zlato

Investicijsko zlato

Naša je vizija stvoriti društvo koje je upoznato s prednostima ulaganja u zlato i kretanjima na tržištu plemenitih metala. Naše su usluge i dugogodišnje iskustvo na raspolaganju svim zainteresiranim klijentima. the.bank.of.gold. ima svoje ekskluzivne poslovnice u većim hrvatskim gradovima u kojima zapošljava tim educiranih profesionalaca.

Posjeti web shop →

Zadnje vijesti

Sve vijesti →

Rekordne cijene srebra potaknule interes hrvatskih kupaca

Rekordne cijene srebra početkom veljače potaknule su i rast potražnje kupaca za plemenitim metalima. Ne samo za srebrom, već i za zlatom. Samim time porasla...
Read More →

Zlato u Hrvatskoj: Kako ga pronaći besplatno u prirodi

Zlato u Hrvatskoj dostupno je u brojnim oblicima. Kao nakit u tisućama zlatarni. Kao investicijsko zlato u webshopu Auro Domusa. Kao obiteljsko nasljeđe, dukat s...
Read More →

Zlato je jestivo i raste na drveću: Lude činjenice o skupom metalu

Zlato je izvor nevjerojatnih činjenica. Čak i najbolji poznavatelji informacija o ovom metalu iznenade se kada pročitaju da ga, u prosjeku, više ima u vlasi...
Read More →
5.3
Milijuna
Zadovoljnih Klijenata
+ 5.300
KG otkupljenog
zlata
+ 4.300
KG otkupljenog
srebra
+ 4.6
Milijarde isplaćenih
Kuna

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!