Kupi zlato i srebro online
Plati kreditnom ili debitnom karticom
BEZ PROVIZIJE
Kupi zlato

Sigurno, brzo i jednostavno

Iz vlastitog doma do gotovine

OTKUP ZLATA POŠTOM

Saznaj više
the bank of gold
ZLATA
savjetovanje, prodaja i pohrana investicijskog
Posjeti web shop
Tvoje zlato, plaćamo
Odmah!!
GOTOVINOM.
Saznaj više

Plaćanje karticama i pouzećem

Auro Domus je u svojoj internetskoj trgovini omogućio brzu i jednostavnu kupnju investicijskog zlata i srebra. Odaberite plaćanje kreditnim i debitnim karticama ili plaćanje pouzećem.

KUPI ZLATO

 

Besplatna dostava

Investicijsko zlato kupljeno putem internetske trgovine Auro Domus dostavlja u cijeloj Hrvatskoj, potpuno besplatno! Odaberite dostavu na kućnu adresu ili preuzimanje u najbližoj poslovnici.

WEB SHOP ZLATO

 

Besplatna pohrana

Auro Domus svojim klijentima omogućuje osiguranu pohranu kupljenog investicijskog zlata. Prva godina pohrane besplatna je neovisno o potrošenom iznosu. Odaberite najsigurniju opciju čuvanja svog zlata i srebra.

POHRANA ZLATA

 

01

Otkup zlata

Otkup zlata

Otkup zlata stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, no pojavom tvrtke Auro Domus u Hrvatskoj prvi je puta organizirana na pristupačan i profesionalan način, omogućivši na taj način hrvatskim građanima legalnu i diskretnu mogućnost zamjene lom zlata za isplatu odmah u gotovini. Procjenu zlata provode educirani i ljubazni djelatnici ovlašteni za izradu ponuda.

Više o otkupu zlata →
02

Mjenjačnica

Mjenjačnica

Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa, koje je zbog velikog broja poslovnica diljem Hrvatske, na frekventnim lokacijama u svim većim gradovima dostupno svakom građaninu naše zemlje. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute, a za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju.

Saznaj više →
03

Investicijsko zlato

Investicijsko zlato

Naša je vizija stvoriti društvo koje je upoznato s prednostima ulaganja u zlato i kretanjima na tržištu plemenitih metala. Naše su usluge i dugogodišnje iskustvo na raspolaganju svim zainteresiranim klijentima. the.bank.of.gold. ima svoje ekskluzivne poslovnice u većim hrvatskim gradovima u kojima zapošljava tim educiranih profesionalaca.

Posjeti web shop →

Zadnje vijesti

Sve vijesti →

Zlato je jestivo i raste na drveću: Lude činjenice o skupom metalu

Zlato je izvor nevjerojatnih činjenica. Čak i najbolji poznavatelji informacija o ovom metalu iznenade se kada pročitaju da ga, u prosjeku, više ima u vlasi...
Read More →

Auro Domus jedini nudi investicijsko zlato uz kartično plaćanje

Investicijsko zlato uz kartično plaćanje? Česta želja klijenata zainteresiranih za kupnju dukata, poluga i pločica dosad je bila neostvariva. No, Auro Domus odlučio je to...
Read More →

Cijena investicijskog zlata u 2021. mogla bi nadmašiti lanjski rekord

Cijena investicijskog zlata prošle godine dosegnula je povijesni rekord. Premašila je značajno psihološku granicu od 2.000 dolara za uncu. Jedna unca na vrhuncu je vrijedila...
Read More →
5.3
Milijuna
Zadovoljnih Klijenata
+ 5.300
KG otkupljenog
zlata
+ 4.300
KG otkupljenog
srebra
+ 4.6
Milijarde isplaćenih
Kuna

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!